Home Învăţământ la distanţă
Învăţământ la distanţă PDF Print E-mail

Învăţământul deschis la distanţă (ID) oferă studii la nivel licenţă în domeniul asistenţei sociale. Curricula pregătirii academice este identică cu cea de la învăţământul la zi, iar pregătirea se încheie cu susţinerea lucrării de licenţă. Absolvenţii învăţământului la distanţă pot opta pentru continuarea studiilor la nivel master sau doctorat, diploma lor fiind echivalentă cu cea obţinută în cadrul învăţământului la zi.

 

N O U   !

Incepând cu anul universitar 2017-2018, studenții de la învățământul la distanță, din cadrul Universității Babeș-Bolyai, vor putea primi burse; studenților înmatriculați în anul I de studiu, bursele, pe semestru întâi, se vor acorda pe baza mediei de admitere.

 

AVANTAJELE învăţământului deschis la distanţă ...


Studenţii ID beneficiază de cursuri şi consultaţii în regim intensiv, o dată pe lună, la sfârşit de săptămână (vineri după-amiaza şi în cursul zilei de sâmbătă). Ei primesc suporturi de curs tipărite şi au acces on-line la resursele necesare pregătirii lor profesionale.

In sprijinul studenţilor şi cadrelor didactice a fost dezvoltată şi implementată o aplicaţie destinată învăţământului la distanţă şi care poate fi accesată la adresa https://portal.portalid.ubbcluj.ro. Accesul se face pe baza unui cont şi a unei parole - informaţii ce pot fi obţinute de la Secretariatul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială.

 

ANUNŢ IMPORTANT
Pentru a avea acces la PORTAL ID - aplicaţie dedicată învăţământului la distanţă - vă rugăm să intraţi în posesia contului şi parolei, la începutul anului universitar. Toate informaţiile, legate de desfăşurarea procesului de învăţământ pentru ID, vor fi publicate doar pe https://portal.portalid.ubbcluj.ro. Pentru mai multe informaţii, contactaţi Secretariatul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială - Florina Demina (E-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

 

 

Last Updated on Tuesday, 18 July 2017 12:55